Cautare

18703 de rezultate pentru "ianosi ioan satu mare" (5.30 secunde)
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Obiectele hand-made lucrate de sotii Alice Gabriela si Ioan Pop sunt superbe si unicat. ... mac, de exemplu", ne-a spus Ioan Pop.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Ioan: ... Ioan: ... Ioan: ... Ioan: ... Ioan: - Este o viata dedicata bolnavilor, suferintei si dorintei de a fi cat mai util in acest domeniu!
Deloc intamplator, nasterea lui Ioan Botezatorul se sarbatoreste la 2 zile dupa solstitiul de vara, in 24 iunie. ... Despre lumina si intuneric ne vorbeste Evanghelia lui Ioan, cea mai simbolica si totodata cea mai plina de intelesuri scriere despre viata Mantuitorului.
Asociatii firmei sunt Ioan Daniel Ionas, de 30 de ani, avocat în Bucuresti, care detine zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi, si Vasile Pop, nascut în 1962, din Negresti-Oas, judetul Satu Mare, care are, de asemenea, zece parti sociale, reprezentând 50% din beneficii si pierderi.
Procurorii anticoruptie au acuzat ginerele unui deputat de Satu Mare - Ioan Ciocan, care ar fi apelat la consilierul personal al ministrului Mediului ca sa obtina influenta acestuia.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Masura este intr-adevar logica, deoarece ar fi fost mai greu pentru Rompetrol Rafinare de exemplu sa transporte carburantii de aici, unde are rafinariile, la Satu Mare sa zicem", a declarat inspectorul sef din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta, Ioan Badica.
Secretarul de stat de la ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), Ioan Andreica, ne-a declarat ca normele metodologice privind expertizarea cladirilor in vederea elaborarii certificatului energetic vor fi aprobate inca din acest an.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
Senatorul independent Ioan Talpes (ex-PSD) a declarat la Targu Mures ca vor urma "al doilea si al treilea val" de dezvaluiri privind colaboratori ai Securitatii, care vor aduce "surprize serioase", pentru ca, desi majoritatea politicienilor cred ca au existat doua arhive, au fost de fapt trei.
O firma deschisa nonstop, asta e adevarata putere de cotare a unei firme", a declarat Ioan Ciocea, presedintele APF. ... Noi facem insa parte din breasla asta si trebuie sa indeplinim niste criterii", a adaugat Ioan Ciocea.
Contractul pe care agentul respectiv va pune mana este unul foarte mare, care-i va asigura un profit urias.
Succesul si usurinta campaniei s-a datorat pe fondul trecerii ostasilor moldoveni de partea lui Mihai, singurul loc necucerit fiind cetatea Hotin, acolo unde Ieremia Movila s-a refugiat cu o mare parte a curtii sale.
Senatorul PSD Mircea Geoana, candidatul din iunie 2004 in cursa pentru Capitala, pierduta in fata lui Traian Basescu, a declarat ieri ca se astepta ca liderul organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, sa nu demisioneze.
Dan Ioan Popescu este cel mai proaspat membru al Partidului Conservator, primit in partid ieri, cu adeziunea semnata ieri si cu functie primita...
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a declarat luni ca vicepresedintele Camerei Ioan Oltean (PD) a ridicat aceasta problema in sedinta Biroului Permanent si toti membrii Biroului au fost de acord ca trebuie rezolvata aceasta situatie.
Cu UDMR la guvernare, acest lucru nu ar fi posibil intr-o masura foarte mare, deoarece Uniunea si-a adjudecat la alegerile din 30 noiembrie un numar important de judete din Ardeal.
Potrivit programului, trei actori ai Teatrului National din Iasi au interpretat o sceneta in care au jucat rolul lui Alexandru Ioan Cuza, Mihail Kogalniceanu si al Doamnei Elena.
google-analytics.com